Şbt

Osmangazi Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak Doğal afet sonucu oluşan travmalar, okula uyum ve okulun ilk günü ve takip eden günlerde nasıl davranmalı ve yaklaşımımız nasıl olmalı konularında (vb) Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Sayın Prof. Dr. Pınar Vural ile online eğitim düzenleyeceğiz.  Yayın akabinde Bakanlık (ÖRGM) programları hakkında da bilgilendirme çalışmalarımız olacaktır. Semineri MİCROSOFT TEAMS üzerinden gerçekleştirecektir. Tüm ruh sağlığı uzmanlarını ve okul psikolojik danışmanlarını yayınımıza katılmaya davet ediyoruz.

Şbt

Ock

Millî Eğitim Bakanlığı, özel eğitim öğrencilerinin öğrenme ihtiyaçlarını karşılamak ve iyi olma hallerini korumak amacıyla yenilikçi öğrenme ortamları ile içeriklerin geliştirilmesi ve üretilmesinin desteklenmesi kapsamında yürütülen 'Dijital Öğreniyorum' çalışmasını tamamladı.

Ock

Rehberlik ve Araştırma Merkezine Değerlendirmeye gelecek öğrenci velilerinin dikkat etmesi gereken hususlar ve gerekli belgelere ait afişler yayınlanmıştır. detaylar için afişlere tıklayınız.

Okullarda Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) Uygulamaları Semineri

İhmal ve İstismarı Önleme Projesi Tanıtım Toplantısı

Mart 2022 Bülteni

Ekm

İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN PSİKOLOJİK DANIŞMAN/REHBER ÖĞRETMENLERE YÖNELİK 22 EKİM 2021 SAAT 09:30'DA KLİNİK PSİKOLOG MEHMET TEBER TARAFINDAN ''DEHB ve DÜRTÜSELLİK''KONULU SEMİNER ÇALIŞMASI ONLİNE OLARAK YAPILACAKTIR.