Psikososyal Bilgilendirme Rehberi

Okul Öncesi - İlkokul Yönelik "Doğal Afet (Deprem) Psikoeğitim Programı-İzmir" kitapçığına ulaşmak için tıklayınız.

Okul Öncesi - İlkokul Yönelik "Doğal Afet (Deprem) Psikoeğitim Programı-İzmir" slaytına ulaşmak için tıklayınız.

Ortaokullara Yönelik "Doğal Afet (Deprem) Psikoeğitim Programı-İzmir" kitapçığına ulaşmak için tıklayınız.

Ortaokullara Yönelik "Doğal Afet (Deprem) Psikoeğitim Programı-İzmir" slaytına ulaşmak için tıklayınız.

Ortaöğretimelere Yönelik "Doğal Afet (Deprem) Psikoeğitim Programı-İzmir" kitapçığına ulaşmak için tıklayınız.

Ortaöğretimlere Yönelik "Doğal Afet (Deprem) Psikoeğitim Programı-İzmir" slaytına ulaşmak için tıklayınız.

Afet Sonrası Yetişkinler için Psikososyal Yardım Kılavuzu için tıklayınız.

Afet Sonrası Aileler için Çocuklara Psikososyal Yardım Kılavuzu için tıklayınız.

Psikososyal Destek Programı Uygulama Kılavuzu indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Önleyici Destek Programı Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Güçlendirici destek Programı Doğal Afet Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Güçlendirici Destek Programı Ölüm-Yas Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Güçlendirici Destek Programı Göç Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Güçlendirici Destek Programı İntihar Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Güçlendirici Destek Programı Terör Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Güçlendirici Destek Programı Cinsel İstismar Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Destek Programı Uygulamalarına İlişkin Açıklamalar (GÜNCEL)

Yayın: 09.02.2023 - Güncelleme: 09.02.2023 15:53 - Görüntülenme: 339
Kaynak: https://orgm.meb.gov.tr/www/psikososyalbilgilendirmerehberi/icerik/1314