T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Osmangazi Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Osmangazi Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Telefon
02242220042
Belgegeçer
02242220422
WEB
https://osmangaziram.meb.k12.tr
Adres
VEYSEL KARANİ MAH. SEVGİ CAD. BTSO EĞİTİM VADİSİ İÇİ OSMANGAZİ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ NO 4/19 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
Osmangazi Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak Vizyonumuz: Özel Eğitim,Rehberlik ve Psikolojik Danışma alanlarında ilimizin hızlı, ilkeli ve dünya standartlarında hizmet veren en iyi Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak örnek bir kurum olmak.
Misyon
Osmangazi ilçesindeki Eğitim-öğretim kurumlarına ihtiyaçları doğrultusunda rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetlerini sunmak,özel eğitime muhtaç bireylerin tanılanması ,uygun eğitim kurumlarına yerleştirilmesi, izleme çalışmalarının yürütülmesi ve ailelere yönelik danışmanlık hizmetlerinin sunulması esasına dayalı olarak bireylerin, yaşadıkları toplumla bütünleşerek kendilerini gerçekleştirmelerine ve mutlu bir yaşam sürmelerine yardımcı olmaktır.
Başarılar
Toplantı Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :78
Öğretim Şekli :
Saatler
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Toplu Taşıma Olanakları 1. Belediye otobüs hatları a. 20 nolu ve D1B hat (Heykel - Millet mah.) b. 19/c nolu hat (Çekirge) c. 43/a nolu hat (Uludağ Unv. İzmir yolu) d. 43/d nolu hat (İzmir yolu) 2. Minibüs Hatları a. Zafer Mah. (Kent meydanı) b. Hipodrom (Kent meydanı)(yakın) c. Vatan-Millet mah. (Kent meydanı)(yakın) 3. Taksi Dolmuş hatları a. Zafer-Atıcılar (Kayhan durağı) b. Hipodrom (Kayhan durağı) (yakın) c. Vatan-Millet (Kayhan durağı)(yakın)
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Kurumumuz BTSO Eğitim Vadisi giriş sağ tarafta bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
KURUMUMUZ İL VE İLÇE MERKEZİNDEDİR.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır